Agenda

Hier vind je de meest actuele datums van onze events en trainingen. Heb je vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Mail ons dan via het Contactformulier.

15

april

Jouw Unieke Groeipad: De Munay Ki

Munay betekent liefde. Ki betekent kracht of energie. Munay-Ki betekent “ik hou van je” met de achterliggende gedachte “Wees wie je werkelijk bent!”.

De Munay-Ki is gebaseerd op een negental rites (energie-overdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong hebben bij de indianen. Deze rites zorgen voor een transformatie en een nieuw balans voor je lichaam en geest. Het is een groeipad die je hierdoor meer energie geeft en je vreugdevoller in het leven laat zijn.

Dit groeipad is verspreid over 4 avonden van 19.00-21.45 uur.

Ingeplande avonden zijn 15 en 29 april, 20 mei en 10 juni 2022.

Het wordt gegeven door Erika en Cinthya en kost 333 euro incl btw, hand-out, koffie/thee met versnaperingen, pi-stone en certificaat.

..

..

Nieuwe workshop

Wij van Hee, jij vrouw! kijken met regelmaat wat er mogelijk is  en wat er nodig is!

Deze vrouwen gingen je voor:

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »