Agenda

Hier vind je de meest actuele datums van onze events en trainingen. Heb je vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Mail ons dan via het Contactformulier.

12

januari

Live interview over Positieve Gezondheid

Om 20.00 uur zijn we live op Facebook, Instagram en kan je ons dan ook vinden op Zoom.

Thema Positieve Gezondheid wordt door onze specialist Cinthya uitgelegd. Barbara interviewt haar en speelt vragen door die jij stelt op dat moment.

Positieve gezondheid is meer dan alleen positief in het leven staan, goed voor jezelf zorgen door voldoende slaap, beweging en voeding. Positieve Gezondheid is jezelf als heel zien en ervaren. Vooral met het accent op de mens zelf en dus niet op de ziekte. Aandacht voor de veerkracht van de mens en wat hun leven betekenisvol maakt.

29

januari

Live interview over Rituelen

Om 13.00 uur op Facebook, Instagram en Zoom.

Thema Rituelen wordt door onze specialist Erika uitgelegd. Brenda interviewt haar en speelt vragen door die jij stelt op dat moment.

Tijdens de interview maak ze onderscheidt tussen sjamanistische rituelen en dagelijkse rituelen. Ga je ontdekken wat ze voor je kunnen betekenen en hoe je ze kan toepassen in je leven.

12

februari

Live interview over SoulCollage

Om 13.00 uur op Facebook, Instagram en Zoom.

Thema SoulCollage wordt door onze specialist Barbara uitgelegd. Brenda interviewt haar en speelt vragen door die jij stelt op dat moment.

SoulCollage is een hele simpele maar krachtige manier om wat onzichtbaar bij je leeft, zichtbaar te maken. Je hebt enkel een kartonnetje, plaatjes uit tijdschriften, schaar en een lijmstift nodig.

05

maart

Live interview over Jijzelf op nr 1 zetten

Om 11.00 uur op Facebook, Instagram en Zoom.

Thema Jezelf Op Nr 1 Zetten wordt door onze specialist Brenda uitgelegd. Cinthya interviewt haar en speelt vragen door die jij stelt op dat moment.

Hoe vaak zet jij jezelf op nr 1? Wat doe jij eraan om meer tijd en ruimte voor jezelf te nemen? Waarom is dit zo belangrijk? Brenda neemt je mee in haar zoektocht naar zichzelf en wat het met je doet als je de ander eens niet voor laat gaan op jezelf.

3

september

Start Jouw Unieke Groeipad

De eerste officiële bijeenkomst van Hee jij, vrouw! Jouw Unieke Groeipad duurt 8 maanden waarbij we in een vaste groep vrouwen elkaar elke maand ontmoeten. Elke maand behandelen we een ander thema wat helemaal aansluit bij de groep.

Deze vrouwen gingen je voor:

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »