Agenda

Hier vind je de meest actuele datums van onze events en trainingen. Heb je vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Mail ons dan via het Contactformulier.

26

april

Live over "Nee!", zeggen voor jezelf

Om 20.00 uur zijn we live op Facebook

Thema: “Nee!” zeggen voor jezelf.. 

Het lukt ons bij tijd en wijle wel om “Ja!” te zeggen tegen jezelf. Vooral als je voelt, dat je het heel graag wilt of voelt dat je dit echt even nodig hebt. “Nee!” zeggen voor jezelf, komt in de buurt hiervan, alleen is de energie heel anders. Het is sterk je grens aangeven aan de ander en vooral aan jezelf!

Deze live is een gesprek tussen Brenda en Cinthya over wanneer zij voelden dat er een “Nee!” moest volgen, wat het hun opleverde, in welke situaties en vooral hoe doe je dat dan! Die hoe kan best pittig zijn, want je geeft heel duidelijk een grens aan en dat geeft reacties! 

3

september

Start Jouw Unieke Groeipad

De eerste officiële bijeenkomst van Hee jij, vrouw! Jouw Unieke Groeipad duurt 8 maanden waarbij we in een vaste groep vrouwen elkaar elke maand ontmoeten. Elke maand behandelen we een ander thema wat helemaal aansluit bij de groep.

Deze vrouwen gingen je voor:

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »