Agenda

Hier vind je de meest actuele datums van onze events en trainingen. Heb je vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Mail ons dan via het Contactformulier.

9

april

Live op Facebook over Plek innemen

Om 09.30 uur zijn we live op Facebook en zijn we gelijkertijd ook aan het uitzenden op Zoom.

Thema Plek innemen. 

Iedereen neemt in een groep haar plek in. Soms wat terughoudend, soms juist aanwezig en soms puur observerend. Hoe jij in een groep je plek inneemt, zegt wat over jouw EN de groep. Zodra jij jouw plek net iets anders inneemt, beweegt de hele groep op die nieuwe energie mee!

Een gesprek tussen Erika en Barbara over wat je plek innemen betekent, wat het met je doet en wat hun ervaringen zijn. Er is alle tijd om vragen te beantwoorden en tips en trucs uit te wisselen. Leuk als je meekijkt en -doet! 

3

september

Start Jouw Unieke Groeipad

De eerste officiële bijeenkomst van Hee jij, vrouw! Jouw Unieke Groeipad duurt 8 maanden waarbij we in een vaste groep vrouwen elkaar elke maand ontmoeten. Elke maand behandelen we een ander thema wat helemaal aansluit bij de groep.

Deze vrouwen gingen je voor:

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »