Hee jij, vrouw!

Groeipad

Een uitnodiging voor een krachtige verbinding en een fundamentele verandering. De weg om werkelijk betekenisvol te ondernemen. Juist nu!

Groeipad betekenisvol ondernemen

Merk je ook, dat je ondanks dat je met je hart onderneemt, disbalans voelt in wat je geeft en ontvangt? Voel je een voortdurende druk van verplichtingen, waardoor jij jezelf steeds vaker afvraagt “Is dit alles?.

Ja, er is meer uit het leven te halen! Met dit groeipad ga jij, moedige en veerkrachtige vrouw, jouw leven fundamenteel en blijvend transformeren. Merk dan eens op, dat je jouw vertrouwen vergroot en de verbinding met jezelf en anderen zal versterken. Ook ga jij ervaren hoe wendbaar en veerkrachtig je bent. Jij bent nodig, omdat het tijd is om het anders te doen en om waardevoller te ondernemen! 

Bij Hee jij, vrouw! ontvang je, vanaf de start van het groeipad, hele praktische, inspirerende en vooral krachtig motiverende tools die jij direct in de praktijk kan toepassen!

Ons aanbod - Groeipad Betekenisvol Ondernemen

Jouw groeipad in 4 stappen

Deze stappen zijn 4 essentiële onderdelen die elke ondernemende vrouw weer energie, motivatie en veranderkracht geeft!

Groeipad stap 1 Verlangen
Groeipad stap 2 Creëren
Groeipad stap 3 Verbinden
Groeipad Stap 4 Toe-eigenen

Het groeipad bestaat uit 4 inspirerende bijeenkomsten die werken op fysieke en mentale vitaliteit. Tijdens deze bijeenkomsten ligt de nadruk op Positieve Gezondheid om je bewust te maken over hoe JIJ vindt dat het met je gaat. Hierbij helpt de toepassing van SoulCollage® om zichtbaar te maken wat onbewust bij je leeft. Deze combinatie zorgt weer voor een sterke verbinding met jezelf en de ander, zodat jij werkelijk gaat staan wat voor jou zo belangrijk is!

Zo gidsen wij je naar een transformerende wending in jouw ondernemende leven. Jij krijgt weer de nodige energie EN motivatie om een blijvende positieve impact te maken op een wereld die jij voor ogen hebt!

Deze vrouwen gingen je voor

Groeipad - Dagelijks_Functioneren

Het groeipad transformeert met je mee

Tot nu toe heb je allerlei redenen om nu nog niet toe te geven aan het verlangen om jouw werk weer die waardevolle impact te geven. Een andere wending maakt onzekerheden bij je los en je kan het er nu even er niet bij hebben. Je hebt het immers al zo druk!

Het team van Hee jij, vrouw! heeft meer dan 40 jaar ervaring! Daarom weten wij als geen ander, hoe lastig het kan zijn om werkelijk iets om te zetten in je leven.

Weet dat elke stap op jouw groeipad komt als je er klaar voor bent. Ook dat elke kleine waardevolle stap die jij zet, als vanzelf leidt naar de uiteindelijke fundamentele verandering in jouw leven en werkomgeving.

Groeipad - Zingeving

Verbinding en vertrouwen leidt naar jouw ideaal

Het groeipad is niet zonder kuilen, drempels en kruispunten. Twijfel, onzekerheden en uitdagingen komen zeker voorbij. Gelukkig leer je onderweg ze bewuster te herkennen, te accepteren en uiteindelijk te aanvaarden als typisch jouw groeipad. Ga je uiteindelijk jouw ervaringen delen, dan ga je zien dat dit weer de verbinding met jezelf en anderen versterkt. Jouw ervaringen maken namelijk jouw wendbaarheid en veerkracht zichtbaar, wat motiverend en inspirerend is voor jouw (werk-)omgeving.

Uiteraard hoef je dit allemaal niet alleen doen! Juist door samen te werken vanuit een veilige bedding EN in verbinding, bereik je zoveel meer!

Groeipad - Mentaal_Welbevinden

Ja, ik neem deel aan het Groeipad !

Praktische informatie

Ingeplande datums: 

  • Start is op 19 januari 2024
  • Vervolgmiddagen zijn: 16 februari, 8 maart en 29 maart 2024
  • Het is van 13.00 tot 17.00 uur

Grootte van de groep:

  • Minimaal 8
  • Maximaal 12

Locatie:

  • Mogelijk in Den Hoorn (ZH)

Kosten:

  • 788,00 euro incl. 21% btw voor zzp’ers & particulieren
  • 788,00 euro excl. 21% btw voor bedrijven & organisaties
  • Inclusief drinken, iets lekkers, een tussendoortje en materiaal

Aanmeldformulier

Bij verzending van dit formulier, meld jij je aan voor het Groeipad Betekenisvol Ondernemen. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging van ons binnen 2 werkdagen. Zodra er voldoende deelnemers zijn, ontvang je een bericht over jouw definitieve inschrijving en de factuur. 

Voor meer informatie over verhindering, verplaatsing of (terug-)betaling verwijzen wij je ter volledigheid naar de Algemene Voorwaarden.

 

Heb je nog vragen of wil je een training op maat?

Graag willen wij jou meer vertellen over het bijzondere Groeipad Betekenisvol Ondernemen. Het is niet zo maar een training. Er kan immers veel veranderen in jouw ondernemende leven.

Dus stel je vraag of geef aan waarover je nog meer informatie wilt. Ook zijn er mogelijkheden voor een training op maat voor bijvoorbeeld een specifieke groep vrouwen.

Wij denken graag met je mee!

Hee jij, vrouw!

Ik ben niet wat mij is overkomen. Ik ben degene die ik koos te zijn.

Carl Jung

Psychiater en psycholoog