Hee jij, vrouw!

Inspiratie

Speciaal voor jou: blogs, vlogs, podcasts en boeken. Alles om tot een helder inzicht te komen EN die o, zo noodzakelijke motivatie!

Blogs

Boeken

Voor het mentale brein

Boeken ter inspiratie

Positieve Gezondheid van Jan Auke Walburg > “Gezondheid is ons belangrijkste vermogen om tot bloei te komen.”

Handboek Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk van Dr Machteld Huber, Dr Hans Peter Jung en Dr. Karolien van den Brekel-Dijkstra > “…belangrijkste is dat de patiente zich steeds wat beter voelt en zelf meer de regie bepaalt.”

Van Klacht naar Kracht van Elke Gybels en Rik Prenen > “Jij bent namelijk de expert over jouw ervaringen en jouw doelen van je leven.”

Superkrachten voor je hoofd van Wouter de Jong > “Als je leven een game is, dan is je hoofd de controller.”

De 7 godinneninwijdingen uit de Andes, Boek 1 Het pad van mijn hart van Karen van Doesburg > “De Nusta’s brachten datgene bij mij terug wat ik zo gemist had…”

Klein Geluk van Maria Grijpma en Inge Jager > om stap voor stap weer het kleine geluk in je leven terug te brengen.

Werkgeluk Werkt van Lieke Bezemer > “Het wordt tijd om het accent weer te verleggen naar de mensen…”

Voor de creatieve spirit

Inspiratie creatieve spirit

De Kunst van het Leven van Barbara Borecka en René  Argonijt >“Alle ellende heeft goede, wijze onderliggende energie in zich.”

SoulCollage van Seena B. Frost > “De grip waar bepaalde energie over onze ziel heeft, wordt losser als we hiermee een dialoog starten en bewust onze licht hierop laten schijnen.”

Big Magic van Elizabeth Gilbert > “Elke keer dat je een klacht uit over hoe moeilijk en vermoeiend het is om creatief te zijn, doet de inspiratie beledigd een stap achteruit.

The War of Art van Steven Pressfield (engels) > “This process of self-revision and self-correction is so common we don’t even notice. But it’s a miracle.”

Luisteren naar Dieren van Ted Andrews > “Je zou het je niet verbeelden, als het niet op de een of andere manier van betekenis voor je was.”

Vlogs en Podcasts