Hee jij, vrouw!

Inspiratiesessie

Voor jouw beste eerstvolgende stap naar een betekenisvolle onderneming!

Een eigen wijze inspiratie

Je hebt het verlangen het echt anders doen, maar je weet even niet hoe. Stel dat je werkelijk de transformatie kan maken naar meer persoonlijke aandacht en verbinding met jouw klant/client tussen alle afspraken en administratietaken door? EN hoe zou het zijn als geld voor jou zou werken in plaats van jij hard aan het werk? 

Met deze Eigen Wijze Inspiratiesessie willen wij jou in 2,5 uur anders laten kijken naar jezelf, jouw werk EN jouw beste eerstvolgende stap laten zetten! Het klinkt misschien allemaal best wel veel, maar wij weten dat het vaak de kleine stappen zijn die jouw leven EN bedrijf een nieuwe krachtige en vooral een betekenisvolle impuls kunnen geven!

Wil je hierna echt fundamenteel anders ondernemen, dan kies je voor het Groeipad Betekenisvol Ondernemen.

Inspiratiesessie
Inspiratiesessie - Kwaliteit_Van_Leven

Hoe staat het met jouw balans?

Hoe gaat het werkelijk met jou? Voel jij je nog wel gelukkig met jouw werk en trek je klanten aan die je energie geven? Kan je nog wel genieten? En kan je nog die waardevolle aandacht geven als bijdrage voor de groei van de ander?

 Tijdens de Eigen Wijze Inspiratiesessie ga je ontdekken dat je met een paar simpele tools direct oprechte verbinding kan maken met jezelf en jouw klant/cliënt!

Deze vrouwen gingen je voor

Inspiratiesessie - Lichaamsfuncties

Goede gezondheid is nodig om geïnspireerd te blijven

Neem je weleens spontaan een dagje vrij, maar lig je dan ’s avonds te denken hoe je de verloren tijd weer moet inhalen? Hoe staat het met jouw conditie en ben je nog wel lenig in je gedachten om bij problemen naar nieuwe mogelijkheden te zoeken? 

Door middel van het werkconcept van Positieve Gezondheid ga je breder kijken naar jouw gezondheid en hoe het nu met je gaat. Daarnaast ga je SoulCollage® toepassen en jouw verbeeldingskracht gebruiken op een eigen wijze die een nieuwe kijk op zaken geeft!

Ja, in 2,5 uur kan je tijdens de Eigen Wijze Inspiratiesessie al nieuwe oplossingen zien en jouw best eerstvolgende stap te ontdekken!

Inspiratiesessie - Meedoen

Ja, ik neem deel aan de inspiratiesessie !

Praktische informatie

Ingeplande datums: 

 • Dinsdag 24 september 2024
 • Woensdag 2 oktober 2024
 • Beiden zijn van 19.30 tot 22.00 uur

Grootte van de groep:

 • Minimaal 10 tot maximaal 18

Kosten:

 • 47,00 euro incl. 21% btw voor zzp’ers & particulieren
 • 47,00 euro excl. 21% btw voor bedrijven & organisaties
 • Inclusief drinken, iets lekkers en materiaal

Locatie:

 • Het prachtige Avalon Retreat Center
 • Adres: Veenakkerweg 5, 2635 NC Den Hoorn
 • Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein
 • Met openbaar vervoer is het niet heel dicht aan te rijden

Aanmeldformulier

Bij verzending van dit formulier, meld jij je aan voor De Eigen Wijze Inspiratiesessie. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging van ons binnen 2 werkdagen. Zodra er voldoende deelnemers zijn, ontvang je een bericht over jouw definitieve inschrijving en de factuur. 

Voor meer informatie over verhindering, verplaatsing of (terug-)betaling verwijzen wij je ter volledigheid naar de Algemene Voorwaarden.

Komen de datums jou niet uit?

Met enige regelmaat houdt ons team deze inspiratiesessies. Wil je ook zo’n Eigen Wijze Inspiratiesessie bijwonen, maar je kan niet op de aangegeven datums? Of wil je een inspiratiesessie voor jouw organisatie of voor een specifieke groep vrouwen?

Wij denken graag met je mee!

Hee jij, vrouw!

There is free will and there is destiny. You had the free will in the first place to do what you wished, but once you did it, it became your destiny.

Coral Polge

Psychic artist