Jij

Jij bent goed en jij bent heel. Mogelijk ben je iets uit het oog verloren. Alleen buiten jezelf zoeken is niet nodig, want alles zit al in jou!

Op het eerste gezicht heb je alles: een leuk leven met familie, vrienden en een baan. Maar ergens voel je dat er meer te halen is uit het leven. Als je nog beter kijkt, kunnen er best veel dingen anders, meer balans of een leukere baan. Misschien heb je het verlangen naar een (betere) relatie met je partner, kinderen of een betere relatie met jezelf. Je wilt gewoon gelukkig zijn!

Je staat vol in het leven. Jij bent eerlijk tegen jezelf en kijkt met een open blik naar jezelf en je omgeving. Daarnaast besef je regelmatig dat je hard aan het werk bent, vaak voor een ander, waardoor je merkt dat je soms echt moet bijtanken. Je zou het liefst willen dat alles wat moeitelozer gaat en met meer flow.

Wil jij of merk jij dit ook?

Dat jouw verlangen naar meer tijd voor jezelf, voor zelfzorg en zelfliefde groeit. In dit verlangen wens je ook om meer uit je hoofd te gaan, dat het denken vertraagt.

Ook heb je behoefte om echt te kunnen voelen en te aarden, om zo opnieuw in verbinding te komen met jouw sensitiviteit en intuïtie.

Je wilt gehoord en gezien worden, jezelf laten zien en expressie geven aan wat er van binnen bij je leeft. Ook ben je nieuwsgierig naar spiritualiteit en hoe je deze creatieve kracht kan gebruiken. Support van anderen en begeleiding vanuit het universum, geven je weer die flow om verder te reizen in je leven.

Ben je hier naar op zoek?

Kijk dan eens op onze agenda! Hier kan je kennis maken met ons door live interviews via social media of Zoom. Ook komt later in het jaar weer nieuwe datums voor kennismakingsavonden, introductieworkshops en de training Jouw Unieke Groeipad. 

Waar ben je naar op zoek?

Je bent op zoek naar meer inspiratie op weg naar jouw dromen en missie. Je bent je meer of minder bewust van jouw potentieel. Je bent nieuwsgierig genoeg om te kijken wat er nog meer in je zit, want jouw dromen wil je in de wereld zetten. Je wilt je vrij voelen, je eigen stem laten klinken, je creativiteit versterken en rituelen ontdekken die van toegevoegde waarde zijn.

Je bent op zoek naar wie je nog meer bent en je wilt je dromen waar maken

Je wilt meer zelfvertrouwen, meer richting en houvast op het pad waar je nu bent. Daarom kies je bewust voor een groeipad en ben je bereid te verkennen, te ervaren, te voelen en te delen. Verbinding vanuit eigen wijsheid en krachtige keuzes maken is nu een prioriteit, omdat je woorden en expressie wilt geven aan wat je voelt. Je merkt dat creativiteit je hierbij kan helpen. Ook is het belangrijk om andere vrouwen te horen, van hen te leren en datgene te nemen wat jou kan versterken.

Je bent moedig en toe aan een kick ass verandering

Je wilt meer reflectie, introspectie en vooral verdere ontplooiing. Je weet dat het nu de tijd is voor een grote vervolgstap, het had niet eerder gekund, maar je vindt het ook spannend.

Je wilt je veel vrijer voelen, de weg naar jouw zielsmissie volledig vrij maken en op die plek komen waar het ware goud ligt. Jouw wijsheid gun je ook aan andere vrouwen en aan de wereld. Je voelt je uitgenodigd om dit te delen, je weet alleen nog niet helemaal hoe.

Voor een meer betekenisvol leven

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bewust worden van wat nog onzichtbaar voor je is. Hierdoor krijg je heldere inzichten en leer je te varen op spontane ingevingen. Losse gebeurtenissen in je leven, worden gemiste puzzelstukken die nu op hun plaats vallen. Hierdoor ervaar je nog meer inzicht, ruimte en overzicht in je leven en wat je te doen hebt. Je leert te kijken vanuit een ander perspectief op eerdere gebeurtenissen en op wat er nu is.

Je krijgt tools van ons mee om vertrouwen te houden in wat er mag ontstaan en in een nog sterkere verbinding met jezelf, je hogere zelf en het universum.

Je bent moedig en nieuwsgierig genoeg

Al met al sta je sterk in je keuze om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Jouw stip op de horizon is misschien nog onduidelijk en jouw pad nog niet  helemaal zichtbaar, toch heb je lef en wil je werken aan wat, volgens jou, beter kan. Dan is Jouw Unieke Groeipad wel wat voor jou!

Deze vrouwen gingen je voor

logo-hee-jij-vrouw-def-500px

Marianne Williamson

auteur & spreker

“Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis waar we het allerbangst voor zijn. We vragen onszelf: wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch? Maar wie ben je om dat niet te zijn?”

Blog

Het voelt als een natuurlijke reflectie: BLOG
Persoonlijke Ontwikkeling
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta. Mijn schaduw liggend op haar bruin getinte bladeren die eerder groen waren. Ik zie

Lees verder »
Rituelen
Erika de Heus

Prikkels

In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad, ergens

Lees verder »
Positief gezond in deze tijd
Positieve Gezondheid
Cinthya de Vaal

Positief gezond in deze tijd

“Hoe blijf ik positief gezond in deze tijd?”, vraag je mij. Sinds september ben je bij mij terecht gekomen met de vraag om een coachtraject.

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »