Jouw Unieke Groeipad

Je bent op zoek naar meer inspiratie op weg naar jouw dromen en missie. Je bent je meer of minder bewust van jouw potentieel. Je bent nieuwsgierig genoeg om te kijken wat er nog meer in je zit, want jouw dromen wil je in de wereld zetten. Je wilt je vrij voelen, je eigen stem laten klinken, je creativiteit versterken en rituelen ontdekken die van toegevoegde waarde zijn.  Kortom, je wilt een meer betekenisvol leven, waarin jij de regisseur bent van jouw leven! Voel je een “JA!”? Dan is het Jouw Unieke Groeipad iets voor jou!

JOUW UNIEKE GROEIPAD

Dit groeipad geeft je de gelegenheid op een bijzondere wijze te kijken naar je leven, om gebeurtenissen eens van een ander perspectief te zien en om eens diep bij jezelf naar binnen te stappen. Dit ga je doen op een unieke wijze via rituelen, creativiteit, verbeeldingskracht, humor, positieve gezondheid en systeemopstellingen.

Het pad is uniek, omdat voorafgaand aan elke bijeenkomst bekeken wordt wat de groep nodig heeft. Uniek, omdat jij uniek bent, een eigenheid hebt wat nu bewust zichtbaar en voelbaar mag zijn. Zo kan jij bewuster van jouw kracht, jouw vrouwelijke energie en innerlijke wijsheid gebruik gaan maken.

Daarnaast geeft Jouw Unieke Groeipad je de tijd om bij te tanken en helemaal jezelf te zijn. Alleen zo kan jij jouw potentieel alle aandacht geven en ten volle ervaren. Van hieruit ga je weer meer richting geven aan wat jij wilt creëren in jouw leven. Het verhoogt jouw energie, het verlicht pijn en verdriet, het geeft verdieping en vooral verrijking aan jouw manier van leven!

Voor wie?

Je bent op zoek naar wie je nog meer bent en je wilt je dromen waar maken.

Je staat op een kruispunt in je leven. Je wilt meer zelfvertrouwen, meer richting en houvast op het pad waar je nu bent. Daarom wil je bewust kiezen voor een groeipad die helemaal bij je past. Je bent bereid te verkennen, te ervaren, te voelen en te delen. Verbinding vanuit eigen wijsheid en krachtige keuzes maken is nu voor jou een prioriteit, omdat je woorden en expressie wilt geven aan wat je zo sterk van binnen voelt. Ook is het belangrijk om andere vrouwen te horen, van hen te leren en datgene over te nemen wat jou denk- en handelswijze kan versterken.

Je bent moedig en toe aan een kick ass verandering.

Je weet al wat je wilt! Je wilt meer reflectie, introspectie en vooral verdere ontplooiing van jouw capaciteiten en innerlijke kracht. Je wilt je veel vrijer voelen om zo de weg naar jouw zielsmissie volledig vrij maken en op die plek komen waar het ware goud ligt. Jouw wijsheid gun je ook andere vrouwen toe. Je voelt je uitgenodigd om dit te delen, misschien zelfs wel aan de wereld. Je voelt dat de tijd is gekomen om die vervolgstap te zetten. Je weet ook, dat het niet eerder kon. Alleen vind je het spannend en wil graag ontdekken wat, wanneer en vooral hoe!

WAT GA JE ERVAREN?

Hoe groot jouw potentieel is, jouw kwaliteiten, unieke gaven en hoe sterk jouw kracht is!

Stap voor stap ga jij ontdekken hoe je jouw creatieve energie weer kan laten stromen en wat voor grote bewegingen je kan maken door in contact te zijn met je gevoel en (jouw) natuur. Je gaat opmerken hoe jij nu je plek inneemt en wat er gebeurd als je jouw vrouwelijke energie gaat voeden en opladen. Daardoor ga je (weer) vertrouwen op jouw eigenheid en jouw innerlijke rijkdom. Tijdens Jouw Unieke Groeipad ben jij onderdeel van een krachtige groep en door het oprechte contact met de andere vrouwen, word je aangemoedigd om nog meer capaciteiten binnenin jezelf te ontdekken.

WAT GA JE DOEN?

De bijeenkomsten worden begeleid door een team van vier vrouwelijke professionals met uiteenlopende achtergrond en expertise. Hierdoor kan je op verschillende wijze de diepte in gaan. Jouw Unieke Groeipad is uniek door de samenwerking van creativiteit, rituelen, de natuur, eigen wijsheid en de toepasbaarheid ervan.

Je gaat rituelen toepassen die je in je dagelijkse leven kan doorvoeren. Je gaat ervaren hoe de natuur je helpt om je eigen natuur te ontdekken. Je krijgt diverse creatieve vormen aangereikt. Je stapt in visualisaties en opstellingen. Daarnaast ga je ervaringsgerichte oefeningen met een flinke dosis NLP, positieve gezondheid en Inquiry’s (zelfonderzoek).

De structuur van het groeipad

Het is een traject van 8 maandelijkse bijeenkomsten. Tijdens iedere bijeenkomst krijg je een ander verdiepingsthema, waarmee je aan de slag gaat. Je gaat dit groeipad niet alleen doen, maar samen in verbinding met andere prachtige vrouwen.

Door de verschillende werkvormen en ervaringsgerichte oefeningen, krijg je tools om deze thuis of in je werk in praktijk toe te passen.

In de maand tot aan de volgende bijeenkomst, vindt tussendoor een online contactmoment plaats met jouw spiegelgroep. Deze groep bestaat uit 4 tot 5 vrouwen en een vaste begeleidster om te reflecteren, te motiveren en te inspireren.

Munay-Ki Groeipad

Munay betekent liefde. Ki betekent kracht of energie. Munay-Ki betekent “ik hou van je” met de achterliggende gedachte “Wees wie je werkelijk bent!”. Je stapt hiermee een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces in.

De Munay-Ki is gebaseerd op een negental rites (energie-overdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong hebben bij de indianen. Deze rites zorgen voor een transformatie en een nieuw balans voor je lichaam en geest. Het is een groeipad die je hierdoor meer energie geeft en je vreugdevoller in het leven laat zijn.

Meer info over de Munay-Ki-rites vind je hier!

Praktische informatie

  • Datum: 15 en 29 april, 20 mei en 10 juni
  • Tijd: 19.00-21.45 uur
  • Lokatie: De Buurvrouw te Rotterdam
  • Kosten: € 333,00 per persoon incl BTW
  • Begeleiders: Erika en Cinthya
  • Inbegrepen: een hand-out, koffie/thee met versnaperingen, pi-stone en certificaat.

Aanmelden

Deze vrouwen gingen je voor:

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »