Hee jij, vrouw!

Ons aanbod

Betekenisvol ondernemen brengt jou versterking van geloof in eigen veerkracht en vergroting van jouw eigen wijsheid!

Soms is er net even wat anders nodig!

Hee jij, prachtige vrouw! Het leven vergt wat van jou, maar soms is er net even wat anders nodig! Ons aanbod aan workshops en trainingen brengen jou meer ademruimte, versterkt veerkracht, herstelt werk- en privébalans en bekrachtigt het vertrouwen in jouw innerlijke weten!

Vraag jij je weleens af of nog in verbinding staat met het hart van jouw onderneming? Merk je dat je de juiste klanten trekt die jou energie geven? Hoe laat jij geld voor je werken of ben jij steeds aan het trekken? Hoe helpend is jouw werk- en leefomgeving hierbij? EN hoe gaat het met jouw gezondheid?

Voel je ook dat het nu echt tijd is om werkelijk betekenisvol te ondernemen? Kijk dan eens naar ons aanbod. Kom naar een Eigen Wijze Inspiratiesessie ter motivering en om jouw best eerst volgende stap helder te krijgen. Of volg het Groeipad Betekenisvol Ondernemen voor een fundamentele verandering!

Ons aanbod

Een beetje eigenwijs aanbod

Wij doen het net even anders. Puur om jou te prikkelen, te inspireren en te motiveren om het deze keer echt anders te doen. Daarnaast zitten onze workshops en training altijd vol met concrete handvaten om direct te kunnen toepassen in de praktijk.

De gezondheid van je bedrijf begint met je eigen gezondheid: mentaal, fysiek, spiritueel. Hoe staat het daar mee? Voel jij je geroepen om het krachtiger te maken? En wil je dit het liefst doen op een inspirerende wijze, die ook praktisch is en impact heeft op jouw ondernemende levensstijl?

Door middel van het werkconcept van Positieve Gezondheid ga je breder kijken naar jouw gezondheid en hoe het nu met je gaat. Ook leer je jezelf nog beter kennen door SoulCollage® en verbeeldingskracht. Hierdoor ga jij jouw passie, eigen regie, werkgeluk en drive versterken en blijf je gemotiveerd. Dit zorgt tevens voor meer menselijkheid in jouw werk en leven!

Ons aanbod

Een Eigen Wijze Inspiratiesessie

Eigen Wijze Inspiratiesessie

Voor jouw best eerstvolgende stap naar een betekenisvolle onderneming

Met deze eigen wijze inspiratiesessie ga jij in 2,5 uur anders kijken naar jezelf en jouw leven. Een middag vol aha-momenten, praktische direct toepasbare tips en verwondering!

Een workshop voor de veerkrachtige vrouw die behoefte heeft naar verbinding, meer vitaliteit en vernieuwde inspiratie.

Groeipad Betekenisvol Ondernemen

Ons Team - Ons aanbod - Groeipad Betekenisvol Ondernemen

Voor een krachtige verbinding en een fundamentele verandering

Dit groeipad gaat delen in jouw leven fundamenteel blijvend transformeren. Je gaat ervaren dat juist de ogenschijnlijke kleine veranderingen, de grootste impact hebben op jou en jouw omgeving!

Dit groeipad is daarom voor de moedige ondernemende vrouw die met praktische en vooral krachtig motiverende tools aan de slag wilt!

Op maat en in afstemming

Elke workshop en training staat jij, als vrouw, vanzelfsprekend centraal. Jij bent onze focus. Gedurende de workshops en trainingen, die in onze aanbod staan, stemmen wij telkens af op wat er individueel en als groep nodig is. Hierdoor draagt alles wat we doen, bij aan het opnieuw leven en beleven van de Positieve Gezondheid van elke vrouwelijke deelnemer. Zingeving, erbij horen, levenslust, zelfacceptatie en je veilig voelen zijn onderdelen die in meer of mindere mate ter sprake kunnen komen. 

Zit iemand goed in haar vel, dan draagt dit bij aan een samenleving waarin voor iedereen plek, verbonden voelt en waardering is. Een gezonde omgeving is een omgeving waarin diversiteit niet als uitdaging maar als kracht (en pracht) wordt ervaren. Daarom is een veilige bedding tijdens onze trainingen en workshops essentieel van belang om het tot een succes te maken!

Er is interesse in een training op maat en afgestemd op een specifieke groep van vrouwen?

Wij denken graag mee voor trainingen en workshops op locatie!

Meld je aan als je inspiratie wilt ontvangen over de nieuwste blogs, vlogs en motiverende trainingen!

Deze vrouwen gingen je voor

Hee jij, vrouw!

“Wat is het moedigste wat je ooit hebt gezegd?”, vroeg de jongen. “Help!”, zei het paard. 

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven.”

Charlie Mackesy

AUTEUR 

Ons team

Wij, het team van Hee jij, vrouw!, zien dat er iets anders nodig is. Juist in deze tijd kan een sociale onderneemster het gevoel krijgen volledig klem te zitten in tijd, geld en wat zij het voor ogen heeft als een waardevol resultaat. Persoonlijke aandacht in volle aanwezigheid, menselijke betrokkenheid en het gevoel van gezien en gehoord worden, zijn geen luxe waarden. Ze zijn broodnodig en dat weet deze vrouw!

Ja, die sociaal ondernemende vrouw komt met haar krachtige maatschappelijke missie voor een behoorlijke uitdaging te staan. Voor die andere kijk op de zorg en het sociaal werkdomein, is een team nodig met ervaren vrouwen die weten waar het werkelijk om draait. Door alleen maar hard te werken, zal haar missie niet slagen. Geloof en vertrouwen in haar missie, gaat de doorslag geven! Juist hierin brengen wij als team van Hee jij, vrouw! de fundamentele verandering aan!

Barbara, Team HJV

Barbara
van Stein

Verbeelder
& Kernteamlid

Door vele jaren geven van schilderles, kwam ik erachter dat mensen blokkeerden tijdens het schilderen. Niet omdat ze het niet leuk vonden of de techniek niet doorkregen, maar puur omdat ze intern tegen een blokkade opliepen. Het schilderen werd hierdoor meer hard dan met het hart gewerkt. Dit motiveerde mij om meer te gaan verdiepen in het (innerlijk) creatieproces en de kracht van de verbeelding, want kunst is zoveel meer dan schilderen of knutselen alleen!

 

Cinthya, Team HJV

Cinthya
de Vaal

Verderkijker
& Kernteamlid

Door mij te begeven buiten de gebaande paden, ontmoet ik mensen in hun eigen leefomgeving. Dit draagt bij tot inzichten en nieuwe perspectieven zowel op mijn leven als die van iemand anders. Puur door aandacht, goed te luisteren en te kijken hoe iemand zich non-verbaal uit. Hierdoor kan je iemand stimuleren om anders te denken, anders te kijken, anders te kiezen en anders te doen. Wel is het nodig om rekening te houden met het groeipad waarop iemand zich bevindt.

 

Barbara, Team HJV

Barbara van Stein

Verbeelder & Kernteamlid

Door vele jaren geven van schilderles, kwam ik erachter dat mensen blokkeerden tijdens het schilderen. Niet omdat ze het niet leuk vonden of de techniek niet doorkregen, maar puur omdat ze intern tegen een blokkade opliepen. Het schilderen werd hierdoor meer hard dan met het hart gewerkt. Dit motiveerde mij om meer te gaan verdiepen in het (innerlijk) creatieproces en de kracht van de verbeelding, want kunst is zoveel meer dan schilderen of knutselen alleen!

Cinthya, Team HJV

Cinthya de Vaal

Verderkijker & Kernteamlid

Andere culturen verkennen en mensen ontmoeten in hun leefomgeving, vind ik het leukste aan reizen. Dit alles kan bijdragen in nieuwe perspectieven zowel op mijn leven als die van iemand anders. Puur door aandacht, goed te luisteren en te kijken hoe iemand zich non-verbaal uit. Hierdoor kan je iemand stimuleren om anders te denken, anders te kiezen en anders te doen. Wel is het nodig om rekening te houden met het groeipad waarop iemand zich bevindt.

Onze Community

Hee jij, vrouw! wil ondermeer een kennisnetwerk van professionals opbouwen, die wij aanspreken zodra wij denken dat een deelnemer behoefte heeft aan een specifieke verdieping. Deze professionals hebben een jarenlange ervaring op hun expertisegebied.

Met enige regelmaat gaan we met deze vrouwen ook samenwerken in trainingen die wij vanuit Hee jij, vrouw! gaan aanbieden.