Jouw Positieve Gezondheid

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom vragen wij aan de mensen zelf wat zij zélf het liefst willen veranderen.

Tool Spinnenweb

tekst volgt

logo-hee-jij-vrouw-def-500px

Je bent goed en heel.
Weet, dat alles er al is.

Voorwaarden voor een veilige leeromgeving

Om een fijne en ontspannen leeromgeving te garanderen, is het nodig om je veilig te voelen.

Het team van Hee jij, vrouw! als elke deelneemster houden zich aan de volgende voorwaarden:

  • Alles wat we bespreken blijft binnen 4 muren.
  • Heb begrip voor elkaar
  • Toon liefde
  • Voel compassie voor elkaar
  • Zie het licht/kracht van de ander
  • Erken ieder haar eigen proces
  • Doe het op je eigen tempo
  • Neem je tijd
  • Wees eerlijk
  • Alles mag er zijn

Daarbij is het heel belangrijk om extra met het volgende rekening te houden (hoe goed bedoeld ook):

Oordeel niet. Aan een verhaal zit vele kanten van waaruit gehandeld is of kan zijn. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief en houd een open mind. 

Adviseer niet. Blijf vooral een luisterend oor voor de ander. De ander zit niet op een “quick fix” te wachten. Wil je wel advies geven, vraag dan altijd of iemand jouw advies wilt ontvangen.

Weet, dat jij altijd kan delen en vragen stellen zonder je dat hierover achteraf (negatief) wordt aangesproken.

Wees jezelf bovenal en voel je vrij om te zijn wie en hoe je bent. 

Unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf.

Hee, kom je ook?

Voor wie?

tekst volgt

Hee, laten we samen op pad gaan

Tools kort uitgelegd

tekst volt

Unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf.

Deze vrouwen gingen je voor

logo-hee-jij-vrouw-def-500px

Wij

Wij, het team van Hee jij, vrouw!, hebben een gedeelde missie: Vrouwen en anderen met een flinke portie vrouwelijke energie, meenemen in de ontdekking naar hun oneindig potentieel. Ieder van ons heeft een flinke bak ervaring in het leven, in het geven van trainingen en hebben veel ondernomen en ondernemen nog steeds om zich (nog meer) te specialiseren.

Onze specialisaties zetten wij in als 3 unieke tools tijdens de trainingen om vrouwen en anderen weer de regie te geven over hun leven. 

Barbara, Team HJV

Barbara
van Stein

Verbeelder

Ik weet dat niet alles in het leven leuk is of gemakkelijk gaat. Juist door die contrasten, het licht en het donker, ontstaat er diepte. Toch hebben de minder leuke levenservaringen goud in zich. Maar heb jij de moed om dit goud op te diepen? Dan ontdek je de diepere betekenis ervan en versterk jij de verbinding jouw eigen wijsheid en innerlijke kracht. 

Cinthya, Team HJV

Cinthya
de Vaal

Visionair

Ik ben nieuwsgierig naar jou, jouw talenten en potentieel. De schakel tussen vertrouwen voelen en contact maken met jouw krachtbron, ben ik. Je hoeft alleen maar te kiezen en te besluiten wat jij diep van binnen wilt. Dan voel je, als vanzelf, dat alles waar je naar verlangt er al is: iemand met oneindig potentieel.

Erika, Team HJV

Erika
de Heus

Vertaler

Ik vertaal samen met jou spiritualiteit naar het leven van alledag. Van mij krijg je rituelen aangereikt, zodat je (weer) in contact komt met jezelf. Pas je deze rituelen dagelijks toe in je leven, dan leer je hoe jij je eigen krachtbron kan aanspreken. Zo ontdek je dat spiritualiteit een manier van leven is om vanuit je hoofd naar je hart te gaan met beide voeten stevig op de grond!

Blog

Blog Onverwachte Pijn
Creatieproces
Barbara van Stein

Onverwachte pijn

Geen idee, dat er een onverwachte oude pijn en heling hieruit zou vloeien. Toch voelde de SoulCollage® aan als spannend (de foto geeft een deel

Lees verder »
Het voelt als een natuurlijke reflectie: BLOG
Persoonlijke Ontwikkeling
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta. Mijn schaduw liggend op haar bruin getinte bladeren die eerder groen waren. Ik zie

Lees verder »
Rituelen
Erika de Heus

Prikkels

In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad, ergens

Lees verder »
Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel

Barbara van Stein

VERBEELDER

Ik weet dat niet alles in het leven leuk is of gemakkelijk gaat. Juist door die contrasten tussen licht en schaduw ontstaat er diepte, net als in elk kunstwerk. Heb jij de moed om je leven als een kunstwerk te zien? Dan ontdek je de diepere betekenis ervan. Door het creatieve proces, samen met jouw verbeeldingskracht en eigen wijsheid, versterk en vergroot jij jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel!

Brenda Waslander

VERBINDER

Ik bied jou als deelnemer een veilige en warme plek zodat je je vrij voelt om in alle kwetsbaarheid aan jezelf te werken. Voor, tijdens en na de sessies ben ik voor jou een vraagbaak, rots in de branding en tijdens spannende processen drager van het veld. Met mijn energie breng ik rust en zachte kracht.
Cinthya, Team HJV

Cinthya de Vaal

visionair

Ik ben nieuwsgierig naar jou, naar jouw talenten, naar jouw potentieel. Ik ben de schakel die, als jij ervoor kiest, jou ondersteunt in contact te maken met je krachtbron en vertrouwen te voelen. Alles waar je naar verlangt is er namelijk al: een vrouw met oneindig potentieel.

Erika de Heus

Vertaler

Ik vertaal samen met jou spiritualiteit naar het leven van alledag en krijg je rituelen aangereikt, zodat je (weer) in contact kunt komen met jezelf. Om deze rituelen toe te passen in je dagelijkse leven, begeleid en ondersteun ik je. Je leert hoe je krachtbronnen kan aanspreken en hoe je eigen krachtplek thuis kan creëren. Het is spiritualiteit vanuit je hoofd naar je hart met allebei je voeten op de grond!