Hee jij, vrouw!

Proclaimer

Alle informatie verstrekt op de website heejijvrouw.nl, zoals tekst, beeldmateriaal en nadere specificaties van de voorgestelde kunstvoorwerpen zijn eigendom van het team van Hee jij, vrouw!. Dit eigendom willen wij met je delen. Daarom mag je altijd deze informatie met voorafgaande schriftelijke toestemming van het team, op enige wijze dan ook worden gebruikt.

Het team van Hee jij, vrouw! is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. De getoonde informatie op heejijvrouw.nl is met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, wil je dan reageren met behulp van een keuze uit vermelde contactgegevens van deze website. Binnen 5 werkdagen wordt uw melding behandeld en actie ondernomen.

Alle informatie, producten en diensten op de website heejijvrouw.nl worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden mogelijk naar websites buiten het domein van heejijvrouw.nl, welke geen eigendom zijn van het team van Hee jij, vrouw!, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Als deze links geactiveerd worden, verlaat je de website van heejijvrouw.nl. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door het team van Hee jij, vrouw! wordt onderhouden, wordt doorverwezen naar de beheerder van de geactiveerde website.

Alle informatie die je via de website heejijvrouw.nl hebt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor ze zijn verstrekt.