Team

Titel HJV team

Ons team, 3 vrouwen, 3 specialisaties!

Wij, het team van Hee jij, vrouw!, hebben een gedeelde missie: Vrouwen en anderen met een flinke portie vrouwelijke energie, meenemen in de ontdekking naar hun oneindig potentieel. 

Onze missie ontstond tijdens het uitwisselen van onze eigen ervaringen en door de trainingen die wij samen volgden EN aan elkaar gaven. Daarom hebben wij een training ontwikkelt die een samenvloeiing is van onze ervaringen en specialismen. Deze 3 bijzondere tools hebben een belangrijke positieve invloed op oude en nieuwe levenservaringen, de verbinding met jezelf en anderen, welzijn, zingeving, gevoel van meedoen en geluk. Zo kan je de regie van het leven weer in eigen handen te nemen.

Het team gelooft heel sterk dat deze specialisaties en onze jarenlange (levens-)ervaringen voor een sterk en vooral een krachtig geheel. Juist deze samenvoeging in onze trainingen zorgt voor een onvergelijkbare ervaring waarbij oude levenservaringen in een ander perspectief komen en waarbij heldere inzichten binnen kunnen stromen. Daarnaast zorgen wij voor een veilige bedding, zodat in de groep vertrouwen ontstaat waardoor je van en met elkaar leert, deelt en verbindt. Zo’n groep wordt altijd als krachtig en motiverend beleefd.

Dit zijn wij:

Barbara, Team HJV

Barbara van Stein

verbeelder

Einstein zei het al: “Kennis brengt je van A naar B en verbeelding brengt je overal”. Daar geloof ik met hart en ziel in. Al jaren ervaar ik dat verbeeldingskracht meer is dan wat dagdromen of dat het alleen gebruikt kan worden om wensen en dromen te visualiseren. Verbeeldingskracht in combinatie met creativiteit kan levensgrote veranderingen tot stand brengen. Zoals veranderingen in je werk als privé en hoe je eerdere gebeurtenissen hebt ervaren.

Jouw leven is een kunstwerk

Ik geloof namelijk dat in alles licht en schaduw zit. Net zoals in elk kunstwerk. Jouw leven is jouw kunstwerk! Juist door er anders naar te kijken, zie je de diepere betekenis ervan in. Door met verbeeldingskracht en eigen wijsheid in het creatieve proces te stappen, krijg je, stap voor stap, meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en een krachtige verbinding met jezelf! Zo (her-)ontdek je weer jouw oneindig potentieel!

Inspiratie komt niet vanzelf. Het komt wanneer jij in beweging bent!

 

Cinthya, Team HJV

Cinthya de Vaal

visionair

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld en naar de mens. Hierdoor begeef ik mij vaak buiten gebaande paden. Door deze paden te lopen, geef ik invulling aan mijn grote passie voor reizen. Het is het verkennen van andere culturen en het ontmoeten van mensen in hun leefomgeving wat mij zo aanspreekt. Hierdoor ontstaan mooie contacten. Dit alles draagt bij aan nieuwe perspectieven op mijn eigen leven.

Vrouwenenergie

De gevolgde trainingen over leiderschap, en vrouwelijk leiderschap in het bijzonder, hebben mij veel geleerd over hoe vrouwen anders denken en doen. Daarom is het fijn om te hebben geleerd om mijn creativiteit meer te laten stromen. 

Deelnemers aan onze trainingen worden aangemoedigd weer te verbinden met vrouwelijke energie. Gevolg hiervan is dat er een bedding ontstaat om die leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, toe te eigenen en neer te zetten in het eigen persoonlijke en professionele leven.

Erika, Team HJV

Erika de Heus

vertaler

Mensen, ik vind ze geweldig. Spiritualiteit, voor mij een passie. Humor, voor mij een feestje.

Ik heb Cinthya in 2011 en Barbara in 2015 ontmoet. Zij hebben meerdere Groeipaden bij mij gevolgd. Zelf volgde ik diverse trainingen bij Barbara. Bij Cinthya ga ik de NLP practitioner opleiding volgen. Enige tijd later ervaarden we, dat onze passies samen kwamen toen we het idee kregen om iets neer te zetten voor andere vrouwen. Door elkaars kwaliteiten en talenten te versterken, ontstond Hee jij, vrouw! Het resulteerde in een prachtig en persoonlijk groeipad voor ieder van ons!

Gewoon gelukkig zijn

Een aantal van mijn passies zijn: Energiewerk, Sjamanisme, NLP, rituelen en krachtplekken creëren. Dit alles heeft mij geholpen en gaat jou ook helpen om ‘bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent’. 

Een van mijn talenten is spiritualiteit vertalen naar het toepassingen in het dagelijkse leven. Het is vanuit je hoofd naar je hart met allebei je voeten op de grond!

Dit zeggen deelnemers over ons

Blog

Blog Onverwachte Pijn
Creatieproces
Barbara van Stein

Onverwachte pijn

Geen idee, dat er een onverwachte oude pijn en heling hieruit zou vloeien. Toch voelde de SoulCollage® aan als spannend (de foto geeft een deel

Lees verder »
Het voelt als een natuurlijke reflectie: BLOG
Persoonlijke Ontwikkeling
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta. Mijn schaduw liggend op haar bruin getinte bladeren die eerder groen waren. Ik zie

Lees verder »
Rituelen
Erika de Heus

Prikkels

In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad, ergens

Lees verder »