Wat bieden wij?

Unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf. Altijd vanuit kracht, wijsheid en verbondenheid met zichzelf en anderen.

Voor een meer betekenisvol leven

Wij, van Hee jij vrouw! zijn ervan overtuigd dat in elke vrouw een groot potentieel zit. Een potentieel wat bestaat uit unieke gaven, talenten, onbegrensde wijsheid en ervaringen.

Dit potentieel kan (her-)ontdekt worden door gebruik te maken van unieke tools van Positieve Gezondheid, NLP, rituelen, bewustwording en het creatieproces. Altijd vanuit kracht, wijsheid en verbondenheid met zichzelf en anderen.

Organisaties en communities die het beste uit zichzelf, hun medewerkers of leden willen halen, daar werken wij graag mee samen! Daar is enige moed, openheid voor nieuwe inzichten en soms wat buiten de lijnen denken voor nodig om deze unieke tools toe te passen.

logo-hee-jij-vrouw-def-500px

Je bent goed en heel.
Weet, dat alles er al is.

Voorwaarden voor een veilige leeromgeving

Om een fijne en ontspannen leeromgeving te garanderen, is het nodig om je veilig te voelen.

Het team van Hee jij, vrouw! als elke deelneemster houden zich aan de volgende voorwaarden:

  • Alles wat we bespreken blijft binnen 4 muren.
  • Heb begrip voor elkaar
  • Toon liefde
  • Voel compassie voor elkaar
  • Zie het licht/kracht van de ander
  • Erken ieder haar eigen proces
  • Doe het op je eigen tempo
  • Neem je tijd
  • Wees eerlijk
  • Alles mag er zijn

Daarbij is het heel belangrijk om extra met het volgende rekening te houden (hoe goed bedoeld ook):

Oordeel niet. Aan een verhaal zit vele kanten van waaruit gehandeld is of kan zijn. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief en houd een open mind. 

Adviseer niet. Blijf vooral een luisterend oor voor de ander. De ander zit niet op een “quick fix” te wachten. Wil je wel advies geven, vraag dan altijd of iemand jouw advies wilt ontvangen.

Weet, dat jij altijd kan delen en vragen stellen zonder je dat hierover achteraf (negatief) wordt aangesproken.

Wees jezelf bovenal en voel je vrij om te zijn wie en hoe je bent. 

Unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf.

Hee, kom je ook?

Lezingen

Wij, van Hee jij, vrouw! ondernemen en geven met enige regelmaat lezingen over de unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf. Daarom geven wij met enige regelmaat lezingen over thema’s als positieve gezondheid, het creatieproces, rituelen en innerlijk leiderschap.

De lezingen die openbaar zijn staan in onze agenda. Dus voel je vrij om aan te sluiten!

 Naar de agenda >

Hee, laten we samen op pad gaan

Jouw Unieke Groeipad

Het groeipad geeft de gelegenheid op een bijzondere wijze te kijken naar je leven, om gebeurtenissen eens van een ander perspectief te zien. Gevolg hiervan is, dat je dieper bij jezelf naar binnen kan stappen. Daarbij wordt als basis van deze training het spinnenweb van Positieve Gezondheid als gespreksinstrument gebruikt.

Unieke tools voor vrouwen 

Hee jij, vrouw! gebruikt unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf. Dit doen wij in combinatie met specialismen als rituelen, het creatieproces, verbeeldingskracht, humor en systeemopstellingen. Het effect is dat ieder haar eigen wijsheid hierbij gaat aanspreken. Om zo het leven positiever, krachtiger en betekenisvoller vorm te geven.

Meer informatie & aanmelden  >

Unieke tools om vrouwen te verbinden met zichzelf.

Deze vrouwen gingen je voor

logo-hee-jij-vrouw-def-500px

Wij

Wij hebben een gedeelde missie: Mogelijkheden scheppen en tools aanreiken, zodat vrouwen weer in contact komen met wie ze werkelijk zijn. Altijd vanuit kracht, wijsheid en verbondenheid met zichzelf en anderen. Daarom bieden wij een uniek Groeipad aan waarin vrouwelijk leiderschap, krachtige werkvormen, onze bijzondere talenten en specialismen samen komen.

Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel

Barbara
van Stein

Verbeelder

Ik weet dat niet alles in het leven leuk is of gemakkelijk gaat. Juist door die contrasten, het licht en het donker, ontstaat er diepte. Toch hebben de minder leuke levenservaringen goud in zich. Maar heb jij de moed om dit goud op te diepen? Dan ontdek je de diepere betekenis ervan en vergroot jij daardoor jouw eigen wijsheid en innerlijke kracht. 

Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel!

Brenda Waslander

Verbinder

Ik bied jou als deelnemer een veilige en warme plek zodat je je vrij voelt om in alle kwetsbaarheid aan jezelf te werken. Voor, tijdens en na de sessies ben ik er voor jou als vraagbaak en als rots in de branding. Tijdens de spannende processen gedurende de training ben ik de drager van het veld. Met mijn energie breng ik rust en zachte kracht. 

Cinthya
de Vaal

Visionair

Ik ben nieuwsgierig naar jou, jouw talenten en potentieel. De schakel tussen vertrouwen voelen en contact maken met jouw krachtbron, ben ik. Je hoeft alleen maar te kiezen en te besluiten wat jij diep van binnen wilt. Dan voel je, als vanzelf, dat alles waar je naar verlangt er al is: een vrouw met oneindig potentieel.

Erika
de Heus

Vertaler

Ik vertaal samen met jou spiritualiteit naar het leven van alledag. Van mij krijg je rituelen aangereikt, zodat je (weer) in contact komt met jezelf. Pas je deze rituelen dagelijks toe in je leven, dan leer je hoe jij je eigen krachtbron kan aanspreken. Zo ontdek je dat spiritualiteit een manier van leven is om vanuit je hoofd naar je hart te gaan met beide voeten stevig op de grond!

Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel

Barbara van Stein

VERBEELDER

Ik weet dat niet alles in het leven leuk is of gemakkelijk gaat. Juist door die contrasten tussen licht en schaduw ontstaat er diepte, net als in elk kunstwerk. Heb jij de moed om je leven als een kunstwerk te zien? Dan ontdek je de diepere betekenis ervan. Door het creatieve proces, samen met jouw verbeeldingskracht en eigen wijsheid, versterk en vergroot jij jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel!

Brenda Waslander

VERBINDER

Ik bied jou als deelnemer een veilige en warme plek zodat je je vrij voelt om in alle kwetsbaarheid aan jezelf te werken. Voor, tijdens en na de sessies ben ik voor jou een vraagbaak, rots in de branding en tijdens spannende processen drager van het veld. Met mijn energie breng ik rust en zachte kracht.

Cinthya de Vaal

visionair

Ik ben nieuwsgierig naar jou, naar jouw talenten, naar jouw potentieel. Ik ben de schakel die, als jij ervoor kiest, jou ondersteunt in contact te maken met je krachtbron en vertrouwen te voelen. Alles waar je naar verlangt is er namelijk al: een vrouw met oneindig potentieel.

Erika de Heus

Vertaler

Ik vertaal samen met jou spiritualiteit naar het leven van alledag en krijg je rituelen aangereikt, zodat je (weer) in contact kunt komen met jezelf. Om deze rituelen toe te passen in je dagelijkse leven, begeleid en ondersteun ik je. Je leert hoe je krachtbronnen kan aanspreken en hoe je eigen krachtplek thuis kan creëren. Het is spiritualiteit vanuit je hoofd naar je hart met allebei je voeten op de grond!