“Wij weten zelf als geen ander hoe krachtig het is om met een groep vrouwen te zijn die van en met elkaar willen leren, verbinden en leven.”

We leerden elkaar kennen tijdens de workshops en trainingen die we bij elkaar volgde. Daar vonden we elkaar ook in een gedeelde missie: de vrouw weer in contact brengen met haar eigen kracht, wijsheid en verbondenheid. Zo werd een idee geboren dat we niet meer konden en wilden negeren. Een uniek programma voor vrouwelijk leiderschap waarin onze ervaringen, specialiteiten (o.a. positieve gezondheid, creativiteit en rituelen) en verschillende werkvormen samenvloeien tot een geheel. 

Onze visie is dat in iedere vrouw een oneindig potentieel zit. Een potentieel dat misschien uit het oog verloren is. Een potentieel bestaat uit haar gaven, talenten en al haar vrouwelijke kracht. Hiermee kan zij (opnieuw) weer de regisseur worden van haar leven.

Barbara van Stein

verbeelder

Einstein zei het al: “Kennis brengt je van A naar B en verbeelding brengt je overal”. Daar geloof ik met hart en ziel in. Al jaren ervaar ik dat verbeeldingskracht meer is dan wat dagdromen of dat het alleen gebruikt kan worden om wensen en dromen te visualiseren. Verbeeldingskracht in combinatie met creativiteit kan levensgrote veranderingen aanbrengen. Zoals veranderingen in je werk als privé en hoe je eerdere gebeurtenissen hebt ervaren.

Ik geloof namelijk dat in alles licht en schaduw zit. Net zoals in elk kunstwerk. Jouw leven is jouw kunstwerk! Juist door er anders naar te kijken, zie je de diepere betekenis ervan in. Door met jouw verbeeldingskracht en eigen wijsheid in het creatieve proces te stappen, krijg je, stap voor stap, meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en een krachtige verbinding met jezelf!

Inspiratie komt niet vanzelf. Het komt wanneer jij in beweging bent!

Brenda Waslander

verbinder

Ik vind het bijzonder om onderdeel te zijn van Hee jij, vrouw! Ik regel de praktische zaken, zoals inschrijvingen en behandel de binnenkomende mail. Tijdens de trainingen zal ik je welkom heten. Ook hou ik in de gaten of jij het naar je zin hebt bij ons en of er extra aandacht nodig is. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen. Kan ik je vraag niet beantwoorden? Dan kan ik voor je kijken wie van ons jou het beste verder kan helpen. Jij bent belangrijk!

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit, creativiteit, numerologie, symbolen en rituelen. Hiervoor heb ik ook diverse trainingen en workshops gevolgd die mij persoonlijk hielpen in mijn zelfontwikkeling. Bij elke workshop die ik heb gevolgd, vond ik het mooiste dat wat ik leerde al in mijzelf zat. Ik hoefde het alleen nog maar uit te diepen. Zo leerde ik weer opnieuw balans vinden, om te gaan met bepaalde gebeurtenissen en hoe het beter kan. Het is voor mij belangrijk om tijd voor mezelf te hebben en in te plannen.

Tijdens een workshops in groepsverband vind ik het interessant om te zien hoe een groep functioneert. Iedereen is er voor zichzelf maar de groep heeft zijn eigen energie. Dan kan er van alles bij je aangeraakt worden. Voel je je op gemak? Voel je je er niet bij horen, wat doet dat met je? Hoe komt dat? Dat zijn de vragen die los kunnen komen bij jou. De antwoorden die je dan vindt maken helder hoe jij in het leven staat.  Zo heb ik het altijd ervaren in groepen. Ik hoop dat jij deze kracht ook mag ervaren. Jouw eigen waarde is belangrijk!

Cinthya de Vaal

visionair

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld en naar de mens, daardoor begeef ik mij vaak buiten gebaande paden. Door deze paden te lopen, geef ik invulling aan mijn grote passie voor reizen. Het is het verkennen van andere culturen en het ontmoeten van mensen in hun leefomgeving wat mij zo aanspreekt. Ik zet graag mijn hart open voor de mooie contacten die dan ontstaan. Ze dragen bij aan nieuwe perspectieven en hoe ik zelf in het leven wil staan.

De gevolgde trainingen over leiderschap, en vrouwelijk leiderschap in het bijzonder, hebben mij veel geleerd over dat ik als vrouw anders denk en doe. Het is fijn om te hebben geleerd om mijn creativiteit meer te laten stromen. Inmiddels is Hee jij, vrouw! opgestart. Aan Hee, jij vrouw! geef ik gestalte met nog drie andere vrouwen en bieden wij deelnemers de mogelijkheid tot het volgen van groeipaden.

Deelnemers worden aangemoedigd weer te verbinden met vrouwelijke energie, waardoor er een bedding ontstaat om die leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, toe te eigenen en neer te zetten in het eigen persoonlijke en professionele leven.

Erika de Heus

vertaler

Mensen, ik vind ze geweldig. Spiritualiteit, voor mij een passie. Humor, voor mij een feestje.

Ik heb Cinthya in 2011 en Barbara in 2015 ontmoet. Zij hebben meerdere Groeipaden bij mij gevolgd. Zelf volg ik na 2 CreatieJaren de RunenReis bij Barbara. Bij Cinthya ga ik de NLP practitioner opleiding volgen. Brenda ontmoette ik bij een CreatieJaar en ook zij heeft een cursus bij mij gevolgd.

In 2018 kwamen we bij elkaar terecht in een vrouwengroep. In deze groep is het idee geboren om met elkaar iets neer te zetten voor andere vrouwen. Eind januari 2020 was er ineens een ruimte, een plek om ons ding te doen. Een plek waar onze passies samen komen en waar we elkaars kwaliteiten en talenten versterken. Hee jij, vrouw! werd geboren. Een prachtig en persoonlijk groeipad voor ieder van ons!

Een aantal van mijn passies zijn: Energiewerk, Sjamanisme, NLP, rituelen en krachtplekken creëren. Ze hebben mij geholpen en helpen jou bij ‘het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent’ om gewoon gelukkig te zijn.

Een van mijn talenten die ik inzet tijdens de groeipaden is spiritualiteit vertalen naar het toepassen in het dagelijkse leven. Vanuit je hoofd naar je hart met allebei je voeten op de grond!

Jouw Unieke Groeipad brengt je dichter bij jezelf.

Dit zeggen deelnemers over ons

Blog

Blog Natuurlijke Reflecties
Algemeen
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta met mijn schaduw liggend op de bruintinten die eerder groen waren. Ik zie haar.

Lees verder »
Algemeen
Erika de Heus

Prikkels

  In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad,

Lees verder »
Blog Verandering
Algemeen
Brenda Waslander

Verandering

Hoe ga jij om met verandering? Ik ben daar niet zo goed in… Herken je dat? Na jaren van -vooral- klein onderhoud hebben we vorig

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »