Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel!

Ja, wij zien echt in iedere vrouw een oneindig potentieel! Ook is het enorm krachtig om met een groep vrouwen te zijn die van en met elkaar willen leren, delen en verbinden. 

Onze missie ontstond tijdens het uitwisselen van onze eigen ervaringen en juist ook door de trainingen die wij samen volgden EN aan elkaar gaven. Een missie om de vrouw weer in contact brengen met zichzelf. Daarom hebben wij een speciaal programma voor vrouwelijk leiderschap ontwikkelt. Het is het resultaat van de samenvloeiing van onze ervaringen en specialismen inclusief unieke tools van Positieve Gezondheid, NLP, rituelen, bewustwording en het creatieproces. 

Het programma Jouw Unieke Groeipad geeft de vrouw weer  (zelf-)vertrouwen en leert zij weer haar eigen potentieel aan te spreken, haar kracht te laten zien en haar eigen wijsheid te delen en de verbinding met anderen aan te gaan. 

Een oneindig potentieel

Door minder leuke levenservaringen is elke vrouw wel eens haar potentieel uit het oog verloren. Waardoor ze minder vertrouwt op haar eigen unieke gaven, talenten en onbegrensde eigen wijsheid.

Wij van Hee jij, vrouw! vinden dat elke vrouw het verdient om haar eigen unieke kracht te herontdekken en in de wereld ter zetten, zodat zij weer de regisseur van haar eigen leven wordt!

Wij zien jou. Wij zien in jou, in iedere vrouw, een oneindig potentieel! 

DIT ZIJN WIJ:

Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel

Barbara van Stein

verbeelder

Einstein zei het al: “Kennis brengt je van A naar B en verbeelding brengt je overal”. Daar geloof ik met hart en ziel in. Al jaren ervaar ik dat verbeeldingskracht meer is dan wat dagdromen of dat het alleen gebruikt kan worden om wensen en dromen te visualiseren. Verbeeldingskracht in combinatie met creativiteit kan levensgrote veranderingen tot stand brengen. Zoals veranderingen in je werk als privé en hoe je eerdere gebeurtenissen hebt ervaren.

Jouw leven is een kunstwerk

Ik geloof namelijk dat in alles licht en schaduw zit. Net zoals in elk kunstwerk. Jouw leven is jouw kunstwerk! Juist door er anders naar te kijken, zie je de diepere betekenis ervan in. Door met verbeeldingskracht en eigen wijsheid in het creatieve proces te stappen, krijg je, stap voor stap, meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en een krachtige verbinding met jezelf! Zo (her-)ontdek je weer jouw oneindig potentieel!

Inspiratie komt niet vanzelf. Het komt wanneer jij in beweging bent!

Wij zien in iedere vrouw een oneindig potentieel!

Brenda Waslander

verbinder

Het is bijzonder om onderdeel te zijn van Hee jij, vrouw! Ik regel de praktische zaken, zoals inschrijvingen en behandel de binnenkomende mail. Tijdens de trainingen zal ik je welkom heten. Ook hou ik in de gaten of jij het naar je zin hebt bij ons en of er extra aandacht nodig is. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen. Kan ik je vraag niet beantwoorden? Dan kan ik voor je kijken wie van ons jou het beste verder kan helpen. Jij bent belangrijk!

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit, creativiteit, numerologie, symbolen en rituelen. Hiervoor heb ik ook diverse trainingen en workshops gevolgd in persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste dat wat ik leerde, was dat alles al in mijzelf zit. Ik hoefde het alleen nog maar uit te diepen. Zo leerde ik weer opnieuw balans vinden, om te gaan met bepaalde gebeurtenissen en hoe het beter kan. Daarom is het voor mij belangrijk om tijd voor mezelf te hebben en in te plannen.

Groepen boeien mij

Iedereen is er voor zichzelf, maar de groep heeft zijn eigen energie. Het effect is dat er dan van alles aangeraakt bij je kan worden. Voel je je op gemak? Voel je je er niet bij horen? Wat doet dat met je? Vragen die dan vrij komen en de antwoorden hierop kunnen helder maken hoe jij in het leven staat. Wil jij deze kracht ook ervaren? Dan ga jij jouw oneindig potentieel gebruiken!

Cinthya de Vaal

visionair

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld en naar de mens. Hierdoor begeef ik mij vaak buiten gebaande paden. Door deze paden te lopen, geef ik invulling aan mijn grote passie voor reizen. Het is het verkennen van andere culturen en het ontmoeten van mensen in hun leefomgeving wat mij zo aanspreekt. Hierdoor ontstaan mooie contacten mede doordat ik mijn hart hier graag voor open zet. Dit alles draagt bij aan nieuwe perspectieven en het reflecteert hoe ik zelf in het leven wil staan.

Vrouwenenergie is anders

De gevolgde trainingen over leiderschap, en vrouwelijk leiderschap in het bijzonder, hebben mij veel geleerd over hoe vrouwen anders denken en doen. Daarom is het fijn om te hebben geleerd om mijn creativiteit meer te laten stromen. Inmiddels is Hee jij, vrouw! opgestart. Aan Hee, jij vrouw! geef ik gestalte met nog drie andere vrouwen en bieden wij deelnemers de mogelijkheid tot het volgen van groeipaden.

Deelnemers worden aangemoedigd weer te verbinden met vrouwelijke energie. Gevolg hiervan is dat er een bedding ontstaat om die leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, toe te eigenen en neer te zetten in het eigen persoonlijke en professionele leven.

Erika de Heus

vertaler

Mensen, ik vind ze geweldig. Spiritualiteit, voor mij een passie. Humor, voor mij een feestje.

Ik heb Cinthya in 2011 en Barbara in 2015 ontmoet. Zij hebben meerdere Groeipaden bij mij gevolgd. Zelf volgde ik diverse trainingen bij Barbara. Bij Cinthya ga ik de NLP practitioner opleiding volgen. Brenda ontmoette ik later en ook zij heeft een cursus bij mij gevolgd. In 2018 kwamen we uiteindelijk bij elkaar. Enige tijd later ervaarden we, dat onze passies samen kwamen toen we het idee kregen om iets neer te zetten voor andere vrouwen. Door elkaars kwaliteiten en talenten te versterken, ontstond Hee jij, vrouw! Het resulteerde in een prachtig en persoonlijk groeipad voor ieder van ons!

Gewoon gelukkig zijn

Een aantal van mijn passies zijn: Energiewerk, Sjamanisme, NLP, rituelen en krachtplekken creëren. Dit alles heeft mij geholpen en gaat jou ook helpen om ‘bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent’. 

Een van mijn talenten die ik inzet tijdens de groeipaden is spiritualiteit vertalen naar het toepassen in het dagelijkse leven. Het is vanuit je hoofd naar je hart met allebei je voeten op de grond!

Jouw Unieke Groeipad brengt je dichter bij jezelf.

Dit zeggen deelnemers over ons

Blog

Het voelt als een natuurlijke reflectie: BLOG
Persoonlijke Ontwikkeling
Barbara van Stein

Natuurlijke Reflectie

Het voelt als een natuurlijke reflectie zoals ik naast haar sta. Mijn schaduw liggend op haar bruin getinte bladeren die eerder groen waren. Ik zie

Lees verder »
Rituelen
Erika de Heus

Prikkels

In een wereld vol prikkels van buitenaf is rust nemen geen overbodige luxe. We kunnen een stuk minder de deur uit,  naar de stad, ergens

Lees verder »
Positief gezond in deze tijd
Positieve Gezondheid
Cinthya de Vaal

Positief gezond in deze tijd

“Hoe blijf ik positief gezond in deze tijd?”, vraag je mij. Sinds september ben je bij mij terecht gekomen met de vraag om een coachtraject.

Lees verder »
Blog tik een eitje
Persoonlijke Ontwikkeling
Erika de Heus

Tik een eitje

Een blog schrijven is voor mij net zoiets als vloggen of life gaan op social media… no way, ga ik niet doen, er zijn genoeg

Lees verder »